موم زنبور عسل، نوعی موم طبیعی است که توسط 8 غده تولید موم در قسمت‌های شکمی زنبور‌های کارگر تولید و به درون کندو تخلیه می‌شود.

در گذشته، موم زنبور مصارف متعددی داشت. با اینکه در بسیاری از موارد موم زنبور را میتوان با مومهای ارزانتر مصنوعی جایگزین کرد، خواصی مانند فوائد دارویی، شکل‌پذیری و عطر آن Aمصرف مداوم آن را تضمین می‌کند.

بسیاری از خواص را نمی‌توان با مومهای مصنوعی بدست آورد. روند تولیدات طبیعی در لوازم آرایش ممکن است مصرف آنرا افزایش دهد.

فعلاً کمیابی موم زنبور در کشورهای صنعتی، حداقل بطور فصلی، را می‌توان بخوبی مشاهده کرد.



طرح درس سالانه و بودجه بندی فارسی سوم

طرح درس سالانه مطالعات اجتماعی پایه سوم

جدول طرح درس سالیانه ریاضی هشتم

مقاله در مورد چدن و استفاده از آن

طرح درس گوناگونی گیاهان علوم چهارم

مقاله در مورد موم زنبور عسل و کاربردهای آن

پاورپوینت علوم ششم مبحث سفر انرژی

موم ,زنبور ,تولید ,مصنوعی ,مومهای ,بسیاری ,موم زنبور ,بسیاری از ,با مومهای ,روند تولیدات ,آن aمصرف

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

روستای چاه کبکان فری: دانلود آهنگ با لینک مستقیم خلاصه کتاب حسابداری و حسابرسی دولتی جعفر باباجانی ورلد موزیک rajoox عرفانی اخلاقی اجتماعی تربیتی آموزشی سایت فایل لایت تينا وب مرجع سرگرمي, عکس, اخبار,بيوگرافي,جوک و جوک . وبلاگ همسفر منیره