موم زنبور عسل، نوعی موم طبیعی است که توسط 8 غده تولید موم در قسمتهای شکمی زنبورهای کارگر تولید و به درون کندو تخلیه میشود.
در گذشته، موم زنبور مصارف متعددی داشت. با اینکه در بسیاری از موارد موم زنبور را میتوان با مومهای ارزانتر مصنوعی جایگزین کرد، خواصی مانند فوائد دارویی، شکلپذیری و عطر آن Aمصرف مداوم آن را تضمین میکند.
بسیاری از خواص را نمیتوان با
فعلاً کمیابی موم زنبور در کشورهای صنعتی، حداقل بطور فصلی، را میتوان بخوبی مشاهده کرد.
طرح درس سالانه و بودجه بندی فارسی سوم
طرح درس سالانه مطالعات اجتماعی پایه سوم
جدول طرح درس سالیانه ریاضی هشتم
مقاله در مورد چدن و استفاده از آن
طرح درس گوناگونی گیاهان علوم چهارم
موم ,زنبور ,تولید ,مصنوعی ,مومهای ,بسیاری ,موم زنبور ,بسیاری از ,با مومهای ,روند تولیدات ,آن aمصرف
درباره این سایت